torsdag 1 maj 2014

Konstiga saker händer. Ted sov hela natten och det snöar

Konstiga saker händer.

Ted sov HELA natten för första gången inatt!! Ja jag skämtar inte.. Ted sov HEEELA Natten!  Lägga sig 21 och titta på majbrasa innan var tydligen ett bra recept. 
Jag gick och la mig med honom 23 och vaknade klockan 7 av att han klättrade över mig för att gå upp. Jag sover med  Ted i hans rum varje natt för att det är enklare än att springa fram och tillbaka hela natten. Sedan sover hän bättre när han har någon där (närhet/trygghet).

Normalt sätt så vaknar Ted en gång i timmen fram till midnatt och sedan bara någon gång efter det, lite beroende på. Det finns bättre och sämre nätter (oftasst sämre) med det är ungefär snittet. Då förstår ni förvåningen när han nu sovit hela natten och inte heller fått välling.

Det tog bara 2 år och 3,5 månad för att få en hel natts sov. Nu ser vi fram emot att det inte dröjer lika länge innan det händer igen.

En sak som också kan spela in är att Lina precis har klippt Ted, han blir så oerhört varm och svettig på huvudet när han sover och vi kämpar med att hitta sätt för att minimera kliandet  det medför. Klippa bort en hel del av håret är tydligen en bra väg frammåt. 

Sedan har det ju också blivit svalare (vi hade två jättejobbiga nätter  söndag och måndag då det var varmt och svettigt..)

Konstig sak nummer 2:
Det snöar... Var det inte typ sommar för några dagar sedan.. :-)
Vilken tur att jag har vinterdäck på bilen... :-)

Vad ska hända härnäst...  Ted sova två nätter irad?


Bild från lägenheten nu på morgonen


SONY RX1 ISO 800 F 10



Inga kommentarer :

Skicka en kommentar